Terwijl ik test

Loïs Willems

We streven ernaar om open minded te zijn. Dit betekent dat we een product of producttype eenvoudig kunnen accepteren of weigeren. De enige beperking van onze conclusies zijn onze eigen persoonlijke normen.

Als je al eerder op mijn blog bent geweest, weet ik zeker dat je mijn liefde voor alle retro dingen hebt gezien. En terwijl ik graag vintage toetsenborden en toetsenborden voor die kwestie, ik geloof dat er waarde in het verkennen van moderne modellen, ook. Naar mijn mening gaat het niet om het kijken naar een toetsenbord en te zeggen dat het niet goed genoeg is; Het gaat erom te vragen waarom? Wat proberen ze te communiceren en waarom is het zo moeilijk? Wat heeft de gebruiker nodig? We willen onze klanten beter begrijpen, zodat we hen kunnen helpen betere beslissingen te nemen voor zichzelf en hun vrienden en familie. Wat is het meest praktische antwoord? Wat is het nuttigst? En belangrijker nog, waarom is het een goede zaak? Wat kan ons dat schelen? Dat is wat we hier zijn om te doen! Voor de laatste paar weken, mijn vriend, vriend, en vriend-van-een-vriend, Johan, die in zijn midden-40's, is me te helpen met deze blog.

Daarom hebben we de beste tips ontwikkeld om het juiste instrument voor uw behoeften te kiezen, van het kiezen van de perfecte snaar en sleutellengte tot het kiezen van de juiste tuner en toetsinstelling.

Het belangrijkste wat je moet weten over tuning is dat de toonhoogte van elke noot afhankelijk is van de afstand van het midden tot het hoogste punt. Als je je hand net genoeg bewegen om de stempen te verplaatsen, bereik je een perfecte toonhoogte. Als u het instrument gedurende een langere periode hoog moet houden, zullen uw vingers waarschijnlijk uit de sweet spot gaan. Uw gitaar is een eenvoudig, elegant instrument, maar als het niet werkt, kan het moeilijk zijn om het correct afgesteld te houden. Uw instrument kan een andere tuning hebben voor verschillende stemmingen. Dit betekent dat u consistent moet zijn in de manier waarop u uw instrument stemt, wat op zijn beurt een negatieve invloed zal hebben op uw prestaties en plezier.

Je hebt mijn persoonlijke dank. ????

Het bedrijf is ook met behulp van een nieuwe aanpak op een manier die ik echt genieten. In plaats van de standaard aanpak van het hebben van de klant hebben om een eerste verzoek te maken, het bedrijf geeft klanten de keuze om te betalen met het geld op hun rekening of het product. Bijvoorbeeld, ik kreeg een voucher voor $ 50 korting op de prijs van mijn oude Doberman. Het was een goede ervaring. De manager gaf me ook een monster te proberen die super cool was. Ik kreeg om het te proberen met mijn vrouw, en ze vond het leuk, dus ik denk dat het een goede manier zou zijn om de ervaring nog beter te maken.

Ik weet zeker dat er een heleboel goede redenen waarom je zou willen een voucher te gebruiken, zoals omdat je je zorgen maakt over de prijs en het product, maar ik ga een betere manier voorstellen. In het geval van de Doberman is het een geweldige waarde, maar voor de prijs die je krijgt, het is niet zo goed, vooral in vergelijking met andere producten die een stuk minder kosten.