Hoe groot is de klassieke cantabile dp 210?

Loïs Willems

iets groter dan een vleugel of een moderne vleugel. Uiteindelijk geef ik ze al deze antwoorden, zonder ze een duidelijk antwoord te geven. Als Folge ist es vielleicht stärker als Thule Etui Luifel. Ze zijn altijd verrast en hebben soms ook wat vragen, maar als het antwoord heel duidelijk is, moeten ze een nieuwe piano kopen. Dus op het einde, dit bericht over de DPM 210 is vooral over de standaard DPM 210. Het is ook een voorbeeld van de naam van de blog. Betrachten Siezudem einen E Akkoord Gitaar Testbericht.

In deze post zal ik uitleggen hoe je de grootte van een piano meten, en dit is een goed moment om te praten over mijn gedachten over pianogrootte. Ten eerste wil ik duidelijk maken dat ik niet probeer een mening te krijgen over de werkelijke grootte van de piano's die ik verkoop, maar eerder de totale schaal van de piano. Daarom koos ik voor een piano met een grote schaal (rond de 15"), en het is ook de reden waarom ik voor deze piano koos met dezelfde schaal als de Yamaha A-1. Dit maakt de afmetingen zeer duidelijk voor het menselijk oog, zoals je gemakkelijk zien dat dit een zeer grote piano. Ten tweede, in het geval van de DPM 210, heb ik besloten om een "one-size-fits-all" benadering te nemen, en daarom zullen we praten over een heleboel "grote" piano's. Als zodanig zal de DPM 210 een andere grootte hebben dan de Yamaha A-1, en dat maakt het heel moeilijk om over te praten. U echter de afmetingen van beide vergelijken als u dat wenst. Voor de toepassing van deze review zal ik alleen maar kijken naar de Yamaha A-1. Ik moet erop wijzen dat dit mijn mening en ze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring, dus het is niet mijn doel om een vergelijking te maken tussen piano's van dezelfde prijs (of zelfs van dezelfde leeftijd) die van verschillende merken (zoals ik denk dat dit onmogelijk zou zijn om te doen, zoals elke piano zou hebben verschillende kwaliteiten en karakter in zijn geluid en stijl van de bouw). Ik ben gewoon het nemen van een objectieve blik op beide piano's, en de resultaten zijn in deze review.

Ik moet zeggen dat de piano is zeer goed en heeft een uniek geluid. De DPM 210 heeft een helder geluid en heeft veel glans. Het is een zeer natuurlijke piano en het heeft een grote diepte. Betrachten Siezudem den piano Erfahrungsbericht. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik niet echt een expert met de piano. Het heeft een interessant geluid met een aantal goede functies zoals de volumeregeling, de rode LED en de knoppen voor de toetsen. Dit maakt het zeer speelbaar en gemakkelijk te leren. Maar ik denk dat een meer ervaren speler precies zou weten wat te doen met deze piano. De piano is makkelijk te bespelen. Het heeft een zeer solide gevoel en veel karakter. Het heeft alle sleutels die je nodig hebt en je het gebruiken voor een lange tijd.