Hallo komt door mijn pianolessen?

Loïs Willems

Als je geen professionele pianist bent. Ik wil je laten weten dat het een waar genoegen is om piano te leren. U de meest verbazingwekkende pianoles verwachten van een professionele pianist.

Maar soms krijg ik ook e-mails met de vraag: Dus wat voor soort piano koop je? Ik moet eerlijk zijn: ik koop veel piano's. Maar ze zijn meestal van mijn eigen merk en niet van andere piano's. Genau das differenziert es von weiteren Artikeln wie Alcohol Thermometer. Ik heb het mooiste merk in mijn collectie. Het is een geweldige piano en het is degene die je moet kopen. Maar dat betekent niet dat ik altijd veel geld betaal. Ik betaal graag minder dan 50% van wat ik moet betalen. Ik ben een groot voorstander van vrijhandel. Ik ben van mening dat de waarde van de goederen in evenwicht moet worden gebracht. Voor mij gaat het niet om de prijs, maar om de kwaliteit en waarde van de piano. Het gaat over een piano die perfect in elk opzicht is. Das differenziert es von Artikeln wie Verwarmd Toetsenbord. Ik probeer ervoor te zorgen dat elke piano die ik verkoop een extra speciale kwaliteit heeft. De reden voor mijn prijsstelling is zeer eenvoudig. Im Gegensatz zu Paviljoen 5 X 3 kann es folglich deutlich empfehlenswerter sein. Ik verkoop alleen een piano waar ik van hou en die zal geven aan een vriend van mij. Ik denk dat ik heel goed ben in wat ik doe. Ik doe veel werk met piano's en ik zou graag een grote feedback van u, mijn lezers te krijgen. Ik zal het je zo eenvoudig mogelijk maken. Dus, ik vraag u om de regels die ik u vertellen op deze blog te volgen: 1) Een piano met een prijs moet worden geprijsd op basis van de waarde naar mijn mening. Een piano die verkoopt op ebay, bijvoorbeeld, is alleen de moeite waard veel geld voor mij toen het de enige piano in mijn collectie. 2) Een piano moet in goede staat zijn. Dit omvat het toetsenbord, en de onderdelen ervan. Dies wird doch bemerkenswert sein, vergleicht man es mit piano. Als je de piano niet leuk vindt of in slechte staat is, verkoop ik hem niet. 3) De piano's die ik verkoop zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn niet goedkoop, maar ze hebben een soort van waarde, denk ik. Als u het kopen van een nieuwe piano, ik denk dat je moet weten dat ik het kan verkopen aan u voor de helft van de oorspronkelijke waarde, zodat als het een goedkope, kan ik u iets voor het geld. Daar moet je rekening mee houden als je het koopt. Als u een zeer slechte, het spijt me om te zeggen dat het niet zal krijgen verkocht voor de helft van de waarde, want ik heb geen keuze.